V podjetju Line Design d.o.o. nudimo širok razpon arhitekturnih storitev, na arhitekturnem področju smo specializirani za preučevanje lokacij, pripravo gradbeno dokumentacijo ter arhitekturne izrise, na področju designa pa se ukvarjamo s projektiranjem notranje opreme in oblikovanjem pohištva. Našim naročnikom nudimo projekte od idejne zasnove, tehničnih načrtov vključujoč z organizacijo izvedbe. Naša posebnost je, da oblikujemo projekt po meri za vsakega naročnika posebej, saj je vsak projekt zgodba zase.

Poznavanje naročnikovih želja in kvalitetni načrti so most do uspešno zaključenega projekta. Med drugim smo oblikovali nekaj edinstvenih zasnov za naročnike, ki so želeli ustvariti edinstvene projekte v Evropskem okolju kot Bližnjem vzhodu, v Slovenskem okolju pa sodelujemo z izbranimi partnerji ter nekaterimi posameznimi investitorji in privatnimi naročniki.

NAŠA SPECIALNOST

Specializirani smo za celostne prostorske rešitve, novogradenj kot prenov.

Odlikuje nas osebni in poglobljen odnos z naročnikom, ki se mu v željah in zahtevah poskušamo čimbolj približati, hkrati pa projekt nadgradimo s svežimi idejami ter znanjem in več kot 10-letnimi izkušnjami na področju prostorskega oblikovanja po meri naročnika.

Arhitekturno oblikovanje nas navdaja z največjim zadovoljstvom in je delo v katerem kot arhitekti neizmerno uživamo.

EKIPA

Za vsakim uspešnim projektom stoji skupek tima, ki je rezultat uspešnega sodelovanja vseh sodelujočih. Vsak v verigi ima svojo funkcijo in doda k projektu svojo noto.

Smo nadobudna mlajša ekipa arhitekturno usposobljenih oblikovalcev in projektantov, ki vsak od nas v projekte vnašamo sveže ideje, sodobno razmišljanje in imamo podobno vizijo združevanja kreativnega in tehničnega ozadja za oblikovanje unikatnih rešitev, ki se smiselno umeščajo v prostor in združujejo tako estetsko noto kot funkcionalnost. Na širši ravni sodelujemo z gradbenimi inženiringi ter ostalimi strokovnjaki, ki nastopijo v različnih fazah procesa in so ključni za uspeh projekta.

NAŠ PRISTOP

Kakovost prostorskih rešitev, ustvarjanje dodane vrednosti ter zadovoljstvo naših strank so naše glavno vodilo pri ustvarjanju novih projektov.

Skupaj z vami si začrtamo izhodišča ter določimo rezultate, da veste, kaj lahko pričakujete. Z vami nato redno pregledujemo projekt, da zagotovimo, da gre vse po načrtih in izpolnjuje vsa vaša pričakovanja. Predvsem pa se držimo rokov, saj se zavedamo kako pomembno je, da jih spoštujemo.

K vsakemu projektu pristopamo individalno in projekt prilagodimo specifičnim zahtevam prostorske karakteristike. Sposobni smo prevzeti celoten projekt ali pa vam stati ob strani le na ključnih in kritičnih točkah začrtanega projekta. Enostavno smo soudeleženi v del procesa, kjer nas najbolj potrebujete kot podporo začrtani investiciji.

NAŠ DESIGN

Naš slog oblikovanja privlači zanimanje pri podjetjih kot posameznikih, ki si želijo ustvariti prostor, ki je unikaten in navdušuje v vseh pogledih. Naj gre za oblikovanje novega doma ali nove poslovne prostore, vsak projekt prinaša nov izziv, ki se ga lotimo z enako vnemo.

Poskrbimo za kvalitetno izrisane načrte ter estetsko oblikovane, moderno zasnovane in funkcionalno premišljene zasnove, ki zadovoljujejo tako naročnika kot končnega uporabnika.