Nov upravno tehnični objekt v vodarni Kleče je zasnovan z modernimi arhitekturnimi rešitvami, ki hkrati upoštevajo vso specifiko investitorjeve dejavnosti in s tem povezanih posebnih želja pri oblikovanju prostorov. Še posebej ste nas prepričali z razlago koncepta in utemeljitvami posameznih rešitev, ki pa so hkrati upoštevale tudi naše želje.

Vodja sektorja Vodovod, JP VOKA SNAGA

Pri podjetju LINE DESIGN smo naročili 3D renderje za enega izmed naših projektov, da bi lahko naša stranka bolje razumela končni izgled objekta. Ana iz podjetja Line Design se je hitro odzvala našemu povpraševanju in v nekaj dneh smo že imeli renderje izdelane. Na stranko smo naredili dober vtis, zato se zahvaljujem podjetju Line Design za odlično storitev!

Jakob Žigante, vodja trženja MAKRO 5 GRADNJE

Za podjetje Line Design smo se odločili na podlagi priporočil prijateljev in znancev. Za nas so pripravili arhitekturno zasnovo prenove pisarn našega podjetja. Naše želje so kreativno prenesli v načrt in hkrati presegli vsa pričakovanja. Z naročenim smo izjemno zadovoljni. Priporočam. 

Andrej Železnik, direktor Positiva rešitve d.o.o.

Za podjetje Line Design smo se odločili na podlagi priporočil znancev in njihovih dolgoletnih izkušenj iz različnih področij arhitekture. Odločilen faktor izbire pa je bil Anin proaktiven pristop k rešitvi, ki gre vedno “extra mile”. Naše želje in skice je uspešno prenesla na papir in jih nadgradila z različnimi predlogi in dodatki, ki dodajo noto unikatnosti, ambientalnega vzdušja in dobrega počutja. Z Ano zelo rada sodelujem, ker vedno preseneti z rešitvami in v »stilu« nadgradi naše želje. Zelo priporočam!

Maja Műller, vodja marketinga M&M Intercom & Orkula Apartments Pašman

Z družbo LINE DESIGN uspešno redno sodelujemo v povezavi s preverjanji obstoječega stanja nepremičnin za naše stranke, zlasti pa pri preverjanju možnosti legalizacij, pri pridobitvah uporabnih in gradbenih dovoljenj, iskanju možnosti prizidav in rekonstrukcij obstoječih objektov. Njihovi odgovori so vedno ažurni in strokovni, opirajoč se na njihovo dolgoletno prakso in izkušnje z delom na tem področju, zato jih z veseljem priporočamo naprej tudi našim strankam.

Anja Lamut, odvetnica, odvetniška pisarna Mitja LAMUT

Ana Ferjanič je s sodelavci izdelala IDZ projekt za prenovo objektov v DSO Kolezija. V nadaljevanju je sodelovala pri izrisu arhitekturne zasnove objektov do faze priprave dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja. Na podlagi njenega sodelovanja je bilo gradbeno dovoljenje za obnovo objektov DSO enote Kolezija v juniju 2020 s strani Upravne enote Ljubljana tudi izdano. Z arhitektko Ano Ferjanič in njenimi sodelavci smo v celotnem procesu priprave idejnega projekta in izrisa arhitekture korektno sodelovali. Prisluhnili in upoštevali so potrebe in želje investitorja ne glede na težavnost izvedbe priprave projekta in se pri reševanju težav izkazali z inventivnostjo in inovativnostjo. Arhitektko z njenimi sodelavci priporočamo tudi drugim investitorjem, ki se pripravljajo na izvedbo tako zahtevnih projektov, kot je obnova 40 let starih objektov doma starejših občanov z vsemi arhitekturnimi pomanjkljivostmi. Pri pripravi prenove je bilo potrebno usklajevanje z novimi prostorskimi standardi in normativi v socialnem varstvu za domove 4. generacije. Cilj prenove objektov je uvedba novih načinov dela s stanovalci, kot so gospodinjske skupine, uvedba sodelovanja med zaposlenimi in stanovalci na podlagi doktrine kulture usklajenih odnosov, vzpostavitev sistema skrbi za stanovalce na podlagi imenovanja referenčnih oseb v delovnem procesu avtonomnih delovnih timov.

Melita Zorec, direktorica DSO Ljubljana Vič-Rudnik

Z Ano in njenim podjetjem je sodelovanje v veselje saj je odzivna, proaktivna, vztrajna in polna dobre energije. Deluje na pridobljenih in dragocenih mednarodnih izkušnjah, ki si jih je pridobila preko kariere ter s projekti iz tujine (Bližnjega vzhoda in Velike Britanije), kar uspešno idejno implementira v lokalno okolje.

Gašper Proj & Daniel Glumac, nepremičninska agencija Central

Za Biro Line Design sem izvedela preko prijateljice, ki je delo in odzivnost ekipe nadvse pohvalila. Izmed vseh klicanih birojev, je bila le ga. Ana tista, ki je bila pripravljena priti na ogled in mi podati mnenje glede prenove. S kolegom arhitektom sta vse meritve uredila sama, skupaj smo dorekli le namembnost prostorov in izgled za 3d izris. Nad projektom sem bila izjemno navdušena in še danes se prav rada pohvalim pred drugimi ko jim pokažem načrte in fotografije končnega izgleda. Prav tako moram pohvaliti tudi celotno komunikacijo, vse koristne predloge, ki so mi jih podali in seveda odzivnost. Lahko rečem le: kapo dol in zagotovo priporočam. 

Maja B.

Z veseljem vam povem, da sem bil odlično zadovoljen z vašim delom. Bilo je veliko preprek pred legalizacijo hiše, ki ste jih ugodno rešili na vseh inštancah. Tudi s finančne strani ste konkurenčni. Vse pohvale in še enkrat iskrena hvala, s spoštovanjem.

Ivan Z.

Ana je s svojo svežino in z iskrivostjo idej, upoštevanjem prostora, želja in naših potreb, predvsem pa s končno podobo in nadvse funkcionalno rešitvijo, pomembno izboljšala prostor in izgled naše hiše. Hvaležni smo ji za pridobljeno bogastvo prostora in možnosti druženja naše velike družine in prijateljev. 

(nadvse zadovoljni naročnik) 

Tine S.

Z Ano is podjetja Line Design sem sodeloval kot naročnik legalizacije objekta. Pristopil sem kot laik in potreboval nekoga, ki me bo vodil skozi proces in ga tudi izvedel. S storitvijo podjetja sem zelo zadovoljen, saj so cel proces najprej strukturirali v korake, da mi je bilo stalno jasno, kaj počnemo in kaj sledi. Predvsem pa so prevzeli popolno odgovornost nad vsemi potrebnimi koraki, jih strokovno izvedli in mi tako celoten postopek neizmerno olajšali. Moj angažma je bil minimalen, kar mi je pri mojem delu in posledično zasedenosti veliko pomenilo. Odlikuje jih znanje ter usmerjenost v potrebe stranke zaradi česar sem jim lahko popolnoma zaupal. To zaupanje pa se je obrestovalo z uspešno končanim postopkom.

Tomaž Pavlica, podjetniški svetovalec, Podjetje Palok d.o.o. 

Ob nakupu parcele smo se spoznali z arhitektko Ano, ki je na parceli že v procesu same prodaje zasnovala zasnovo delitve na parcelah, ki se držijo  skupaj (dovozno pot, parkirišča, etc.), da je prodaja lažje stekla. Z Ano in njenim podjetjem smo tudi v nadaljevanju sodelovali pri izrisu idejnega projekta za naš novi dom (novogradnjo moderne enodružinske hiše), ter kasneje pri pripravi vseh potrebnih načrtov za pridobitev gradbenega dovoljenja. Ob vseh ovirah nam je stala ob strani (delitev poti na več lastnikov, pridobivanje soglasij od sosedov, izpodbijanju komunalnega prispevka, reševanje z Vo-Ka oz. z elektro infrastruktro ipd.), da smo lahko uspešno zaključili projekt. Kvaliteta načrtov pa se je izkazala ko smo projekt predali naprej podjetju za montažno gradnjo v izvedbo, saj so lahko tudi oni na podlagi predloženih načrtov nato pripravili kvalitetne izvedbene načrte. Danes smo veseli, da je to za nami in da lahko brezskrbno uživamo na lokaciji in v hiši po naših zamislih. 

Mark & Valerija

Z Ano sem bila na sproščujočem klepetu v prijetnem ambientu. Med drugim je stekla beseda o prenovi (adaptaciji) etažnega stanovanja v hiši grajeni l.1970. Dogovorili sva se za sodelovanje in še preden sem se posvetovala z možem, so bili osnutki že pripravljeni. Stekla je “debata” in usklajevanje, ki je bilo končano v presenetljivo kratkem času. Tudi naprej je teklo vse, tako poimenovano, kot po maslu. Nadvse zadovoljni!!!

Mirjana L.

Pri prenovi 400 let stare hiše na Primorskem smo se znašli v veliki zagati, kako prostore, ki izhajajo iz časa povsem preproste bivanjske kulture uskladiti s potrebami sodobnega časa ob tem, da ohranimo čar starega. Tu se je arhitektka Ana Ferjanič res izkazala, ponudila nam je tri različne variante razporeditve prostorov in  sanitarij tako, da smo prišli do rešitve, ki nas je zadovoljila. Neprecenljivi so bili tudi njeni predlogi kako v prostor privabiti svetlobo. Pri tem je bila pomembna njena odzivnost, kot prednost pa tudi dobro poznavanje meterialov.

Jože M.

Prenova je lahko stres. A včasih ne gre drugače. Enostavno je potrebno zagristi v to jabolko z razumevanjem, da bo potem bolje. Seveda se prenove lahko lotiš sam. Po naših izkušnjah je boljša pot prenovo prepustiti profesionalcem, ki to obvladajo. Seveda to ne pomeni, da sediš križem rok. Le oni ti lahko pokažejo določene stvari, ki jih sam ne vidiš in tvojo idejo nadgradijo. In točno to se je zgodilo. HVALA vam za to.

Boris Lepojič, vodja marketinga Agencija Oskar d.o.o.

Ko sva z možem prišla na idejo, da bi del kozolca predelala v letno kuhinjo, sva imela 101 idejo. Vendar sva vedela, da bi bilo dobro, če bi poiskala strokovno pomoč, da bi nama znali svetovati še kaj novega oziroma praktičnega. Kontaktirala sem Ano, saj se poznava že od otroških let, pa še postala je strokovnakinja na področju arhitekture. Prišla je na več ogledov, izmerila kvadraturo, narisala idejo. Dobila sva mapo s projektom (tloris z 2d pogledom, letno kuhinjo 3d pogled), renderje in renderje z bloom efektom. Kot laika sva dobila totalno sliko, kako naj bi izgledala najina letna kuhinja v kateri bomo uživali od pozne pomladi do zgodnje jeseni. Vsa pohvala Ani za vse nasvete, risbe, razlage in njeno prijaznost in čas. Sigurno priporočam njeno svetovanje, in kdorkoli bo rabil pomoč v zvezi z njenim delom.

Katarina B.

Na arhitekte Line Design sem se obrnila, ker se potrebovala pomoč pri reševanju naše parcele. Poslali smo jim vso dokumentacijo, ki so jo temeljito pregledali, ter za nas dodatno preverili obstoječo kot planirano prostorsko zakonodajo za našo parcelo ter pridobili še nekaj ključnih arhivskih posnetkov, ki so za nas igrali pomembno vlogo. Za preverbo lokacije in interpretacijo zakonodaje smo jim zelo hvaležni. Tudi sicer so vedno na voljo za nasvet in se bomo na njih z veseljem obrnili tudi v prihodnje, saj se za naročnika potrudijo in primeru v celoti posvetijo. Toplo priporočam!

Maruša T.

Potreboval sem celostno podobo fasade in ga. Ana Ferjanič mi je prijazno razložila vse opcije ter pripravila osnutke za lažjo izbiro barve fasade in balkonske ograje. Sem zelo zadovoljen tako z izvedbo kot hitrostjo. 

Gregor Marolt, podjetje Invita d.o.o.

Doma smo podedovali gospodarski objekt in ker smo vsi zaposleni izven omenjene gospodarske dejavnosti smo se odločili, da omenjeno delavnico preuredimo v stanovanjski objekt. Odločili smo se, da poiščemo strokovnjake in poslali povpraševanje na več projektantskih birojev. Med prvimi odgovorimi smo prejeli odgovor Ane Ferjanič, ki sem jo tudi poklical. Že ob telefonskem pogovoru, ki se je zavlekel v poldrugo uro sem vedel, da se pogovarjam s strokovnjakom, da se strankam celostno posveti pa me je prepričala, ko sva se dogovorila za ogled objekta v naslednjih dneh. Ob obisku jo je spremljal kolega arhitekt, ki se je nemudoma lotil opazovanja okolice, meritve objekta in iskanja odstopanj gradnje od gradbene dokumentacije. Odločitev za strokovno svetovanje se je izkazala za pravilno, saj sami pri časovno zamudnem in stresnem pregledovanju gradbene zakonodaje in vseh dejavnikov, ki vplivajo na postopkovno izvedbo spremembe namembnosti objekta v mesecu dni nismo prišli do tako jasnih in argumentiranih pojasnil kot sta nam jih podala arhitekta  v enem samem popoldnevu.

Sandi G.

Arhitekte biroja Line Design sem kontaktiral po priporočilu sorodnika, saj sem potreboval pomoč strokovnjaka, ki se spozna na prostorsko zakonodajo. Na lokaciji, kjer živim, je sosed povsem na meji z našo parcelo že pred časom zgradil objekte, za katere ni pridobil mojega soglasja, za nekatere pa se je celo izkazalo, da so bili zgrajeni brez pridobljenega gradbenega dovoljenja. Arhitekti so ob pregledu na voljo vse obstoječe dokumentacije in evidentiranja v živo, pripravili strokovno oceno, na podlagi katere smo uspeli ujeti rok pritožbe in peljati zadevo naprej po pravni poti. Za njihovo pomoč pri razreševanju neugodne prostorske situacije in idej kako pravzaprav k zadevi pristopiti, sem jim zelo hvaležen, zato bi jih priporočil vsakemu, ki bi se kdajkoli znašel v podobni situaciji. 

Simon Marinko, Inženiring biro Marinko d.o.o.

Ekipa arhitektov Line Design mi je: 1. Predlagala ogled že izdelanih in uporabljenih projektov; 2. Posredovala mi je nekaj fotografij izdelanih projektov; 3. Po premisleku je bil dogovor za pripravo skic; 4. Upoštevala je želje in vse nam je posredovala na dogovorjeni rok. Tako sodelovanje je prijetno.

Lojze L.

S storitvijo preverbe lokacije sem bila zelo zadovoljna, opis je bil opravljen ažurno z vsemi potrebnimi informacijami in podatki. Dokumentacija je bila pripravljena tako, da ga lahko razume tudi stranka, ki ne prihaja iz arhitekturne stroke. Prav tako, se potrudite z obrazložitvijo ter možnimi rešitvami, ki bi bile za naročnika najbolj ugodne postopkovno in finančno.

Mojca S.

Bil sem presenečen kako ste na podlagi tako malo informacij, ki sem vam jih posredoval, izdelali tako podroben projektantski popis in oceno stroškov gradnje za naš projekt novogradnje. V končnem izdelku dokumentacije je videti veliko profesionalnosti in izkušenj. Za vložen trud se vam najlepše zahvaljujem. 

Danijel G.